Despre Noi

Echipa noastra isi propune prin intermediul acestui webshop sa ofere clientilor nostri actuali si celor noi o gama larga de produse promotionale personalizabile: pixuri , brelocuri , tricouri ,  genti, scule, textile, instrumente de scris, cani, accesorii birou, ceasuri, electronice, prosoape, umbrele precum si alte produse.

Pentru evenimente corporate, venim in ajutorul dvs. cu produse care pot fi personalizate cu logo-ul societatii de la un simplu pix pana la produse complexe. Alegand produse personalizabile originale si de bun gust investiti in imaginea firmei si astfel demonstrati cat de importanta este imaginea firmei.

Avem diferite tehnologii de personalizare: serigrafie,  transfer serigrafic, tampografie, broderie, gravura etc. Pentru ca tu sa alegi cele mai originale obiecte, produse personalizate, te rugam sa parcurgi catalogul nostru de produse, precum si ofertele noastre promotionale.

Produsele promotionale comercializate de noi fac parte din brandurile CrisMa Own Design , Mcollectio , The Marina , 7Ceramic , Mark Twain , Ferraghini,  iar produsele textile din brandurile: Fruit of the Loom, Stedman, Hanes, B&C, Result, Jerzees, Russe http://www.corporatepromo.ro/branduri.htmlComercializam produse promotionale exclusiv persoanelor juridice .

Preturile competitive,  stocurile sigure, termenele de livrare scurte, personalizarea la nivel profesional si promptitudinea sunt doar cateva din motivele pentru care suntem alegerea potrivita in cazul in care doriti sa aduceti un plus in afacerea , proiectul dvs. cu ajutorul produselor oferite de noi. Imbunatatim imaginea firmelor prin diversitatea si calitatea produselor oferite !

Promotii

Reimprospatam oferta in mod constant astfel ca tu sa poti alege produsele potrivite .

Livram prin curierat rapid sau preferential, prin posta.

Meniu

Home Cautare Catalog Brand-uri Promo Despre Noi NOU Cosul meu