Livrare


Preluarea si livrarea comenzilor

Dupa crearea Contului de utilizator , Clientul va primi un mail prin care va valida contul de utilizator. Odata cu validarea contului Clientul este indrodus in baza de date SC MPD Services SRL .

Pre-confirmarea comenzii realizate de Client consta in primirea unui mail care contine codul produsului / produselor, numarul de bucati , pretul produselor fara personalizare si cheltuielile de transport*.

            *Cheltuielile de transport sunt calculate pentru colete de maxim 5 kg , doar pentru destinatiile in care curierul ales de client are sediu.

Confirmarea comenzii : Clientul va fi informat printr-un mail cu privire la costul total, avansul care trebuie achitat si termenul de livrare al comenzii in functie de optiunile pentru personalizare, transport  si in functie de stocuri.

Preluarea comenzilor se va realiza de luni pana vineri de la 9.00 - 17.00 .  Comenzile primite dupa orele 17.00 si in zilele nelucratoare se vor prelua in urmatoarea zi lucratoare.

Termenul de livrare al comenzii este de 14 zile lucratoare. Termenul de livrare al comenzii va fi considerat de la data la care SC MPD Services SRL a confirmat comanda si a incasat avansul, daca este cazul.

Daca produsele comandate de client nu se afla in stoc, acestea vor fi importate de catre SC MPD Services SRL , clientul urmand a fi informat cu privire la acest aspect si la termenul de livrare.

In cazul in care clientul doreste personalizarea produselor, conform specificatiilor pe care le va furniza, termenul mai sus mentionat poate fi prelungit cu maxim 5 zile, clientul urmand a fi informat de catre SC MPD Services SRL cu privire la noua data stabilita pentru livrarea produselor.

Livrarea produselor se va realiza , in functie de cerintele clientului, prin curierat rapid sau prin posta.

Cantitate minima de produse comandate

Cantitatea minima de produse, conform politicii comerciale SC MPD Services SRL , este specificata Clientului la fiecare produs in parte in momentul in care produsul se adauga in cos, in functie de tipul si de valoarea produselor. Vor fi acceptate doar acele comenzi care indeplinesc conditiile valorice si cantitative specificate.

Promotii

Reimprospatam oferta in mod constant astfel ca tu sa poti alege produsele potrivite .

Livram prin curierat rapid sau preferential, prin posta.

Meniu

Home Cautare Catalog Brand-uri Promo Despre Noi NOU Cosul meu