Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII 

Vizitand si utilizand acest site sunteti de acord cu urmatoarele termene si conditii de utilizare  :

Prestatorul de Servicii: proprietarul si operatorul websiteului  SC MPD Services SRL (inregistrat cu CUI  RO17263168, sediul: Str. Grigore Antipa 28A, Cluj Napoca, Romania).

Utilizatorul/ Clientul prin folosirea acestui site admite ca a citit prezentul document si accepta conditiile prezentate in acesta ca obligatorii. Utilizatorii / Clientii acestui webshop trebuie sa aiba statutul de persoana juridica.

Site, toate paginile web, inregistrate in favoarea si operate de catre SC MPD Services SRL  se afla sub efectul prezentului document.  Oricine poate folosi acest site www.corporatepromo.ro, cu conditia sa respecte conditiile prezentului document,  respectiv toate sub-paginile acestuia. SC MPD Services SRL poate insa sa ceara inregistrarea prealabila pentru folosirea webshopului.

Modul si volumul folosirii linkurilor catre siteurile SC MPD Services SRL nu poate incalca prevederile prezentului document. Se va tine cont de urmatoarele: este interzisa construirea unor cadruri tip frame in jurul continutului siteului; este interzisa indicarea falsa a colaborarii cu SC MPD Services SRL; este interzisa comunicarea informatiilor false despre produsele sau serviciile SC MPD Services SRL; folosirea logoului, a marcilor inregistrate a SC MPD Services SRL este permisa numai pe baza acordului in prealabil a SC MPD Services SRL; sunt interzise continuturile insipide, insultatoare.

Continutul si drepturi de proprietate intelectuala

Aspectul unic, original al imaginii, selectarea continutului, redactarii, respectiv al continutului propriu zis intra  sub protectia drepturilor de autor. Titularul acestor drepturi este SC MPD Services SRL , si numai SC MPD Services SRL are dreptul de a da acordul de utilizare pentru orice Client. Fara acordul prealabil al SC MPD Services SRL este interzisa copierea, republicarea, distribuirea sau stocarea in orice forma a unor parti sau a intregului continut. Este interzisa crearea sau prelucrarea oricaror materiale, lucrari bazate pe continut, intelegem aici crearea sau distribuirea fara acordul prestatorului in special al tipurilor de litere, butoanelor, link-urilor, wallpaperelor, screensaverelor, textelor, pozelor, graficilor, logourilor, vederilor, fotografiilor, sunetelor si ale materialelor video. Orice uz cu caracter comercial este posibil numai cu acordul prealabil, scris al SC MPD Services SRL. Utilizatorul terbuie sa respecte toate drepturile de autor si toate celelalte drepturi legate de continut. Prestatorul, SC MPD Services SRL, poate sa modifice, modernizeze sau sa anuleze o parte sau totalitatea continutului fara notificare prealabila. 

Luand in considerare, ca se pot ivi probleme independente de SC MPD Services SRL, acesta nu poate fi raspunzator pentru acuratetea, integralitatea Continutului, dar face tot posibilul pentru a  pastra intact continutul. Utilizatorii pot folosi siteul pe propria raspundere, SC MPD Services SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru nici o dauna, care este rezultatul continutului gresit, incorect sau incomplet. Pe siteul Prestatorului puteti gasi linkuri spre saiturile si continutul acestora, siteuri apartinand unor terte persoane, dar nu isi poate asuma responsabilitatea pentru aceste siteuri, respectiv continutul acestora si nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele daune provocate de acestea. Utilizatorul intelege si accepta, ca SC MPD Services SRL nu este responsabil pentru daunele in calculatorul Utilizatorului, provocate de virusuri informatice sau nici o pierdere de date, respectiv nici pentru eventualele probleme ivite din accesarea ilegala a calculatorului sau al sistemului Utilizatorului.

Confidentialitate

Utilizatorii nu au voie sa incalce sau sa incerce sa incalce siguranta siteului, in special cu privinta la urmatoarele: nu este permisa accesarea datelor care nu sunt dedicate in special Utilizatorului sau intrarea pe server ori intrarea cu un utilizator care nu este dedicat in special Utilizatorului; este interzisa analiza vulnerabilitati sistemului sau al retelei, spionarea sau testarea acestora, sau incalcarea sigurantei sistemului sau al sistemului de verificare al drepturilor de utilizator fara acordul prealabil al SC MPD Services SRL; este interzisa chiar si incercarea de interventie in serviciile oferite pentru oricare Client, host sau retea, este interzisa deranjarea acestora; este interzisa amplasarea virusilor pe site, supraincarcarea siteului [overloading], „inundarea” acestuia [flooding], spamming-ul sau bombardarea saitului cu scrisori electronice [mailbombing] sau „crashing”-ul acestuia;este interzisa trimiterea e-mailurilor nedorite, inclusiv propagarea sau anuntarea oricaror produse sau servicii.

Modificarea conditiilor de prestare

SC MPD Services SRL poate modifica oricand prezentul document, cu mentiunea ca Utilizatorul/ Clientul intelege si accepta, modificarea / modificarile prezentului document sunt obligatorii pentru el/ea.

Conditii Cont utilizator

Odata cu completarea si trimiterea informatiilor pentru contul de utilizator, Clientul acepta prezentele conditii si este de acord ca SC MPD Services SRL sa administreze datele personale ale Clientului si datele firmei Clientului in scopurile specificate in prezentul document, adica : efectuarea de comenzi on-line si facturarea produselor comandate de dvs. prin intermediul website-ului.

Clientul, cu acceptarea inregistrarii afirma, ca si-a dat acceptul sus-mentionat ca declaratie voluntara, bazata pe informarea prealabila. Va informam, ca furnizarea datelor personale este intotdeauna voluntara. Cunoscand prezentul document, Clientul poate decide, excluzand datele obligatorii, ce date furnizeaza in timpul completarii.

Clientul este obligat sa ofere informatii complete si reale si sa actualizeze aceste date la ivirea oricaror modificari. In cazul in care Clientul ofera date nereale, incomplete sau inexacte, SC MPD Services SRL are dreptul sa suspende sau sa anuleze accesul Clientului la site. SC MPD Services SRL isi rezerva dreptul de a anula oricand accesul Clientului la site sau orice alte servicii oferite, daca Clientul incalca prevederile prezentului document sau prevederile oricarei legi referitoare la aceste servicii. SC MPD Services SRL respecta caracterul privat dar si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal a persoanelor care viziteaza acest website si efectueaza cumparaturi on-line.

Refuzul dvs. de a comunica datele, determina imposibilitatea finalizarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre SC MPD SERVICES SRL.

La redactarea prezentului document SC MPD Services SRL a actionat conform legilor statului roman, si toate intrebarile nediscutate in prezentul document vor fi discutate sub legile statului Romania. In situatia in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, ele vor fi inaintate spre solutionare tribunalelor conform legislatiei in vigoare din Romania.

Politica de returnare si garantia produselor

Produsele prezentate pe acest website si in cataloagele tiparite sunt prezentate sub rezerva erorilor de tipar si a erorilor tehnologice. Culorile (nuantele) nu sunt contractuale si pot exista diferente intre culorile din imaginile digitale , a celor tiparite si obiectele reale. Eventualele reclamatii referitoare la diferentele dintre culorile reale ale produselor si cele vizualizate de dvs. pe website sau in cataloage, nu pot fi acceptate. Calitatea produselor este cea prevazuta in specificatiile si standardele tehnice ale producatorului.

Cumparatorul are obligatia de a receptia produsele cantitativ si calitativ in termen de 3 zile de la primirea comenzii.

Orice reclamatie legata de calitatea, conformitatea sau cantitatea produselor trebuie semnalata printr-un proces verbal de predare-primire, semnat de ambele parti. Solutionarea reclamatiilor se va realiza in raport cu prevederile legale in vigoare prin remedierea sau inlocuirea produselor afectate, intr-un termen stabilit de comun acord cu cumparatorul. Returul marfurilor se va face numai dupa instiintarea si obtinerea acordului SC MPD Services SRL.

Produsele comercializate de SC MPD SERVICES SRL au garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003, si conform prevederilor art. 7.7.1., inclusiv pentru cazurile in care informatiile privind calitatea produselor oferite de fabricantul produsului lipsesc. In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003 fiecare Client poate solicita in cazul lipsei conformitatii, repararea, inlocuirea produsului in limita stocului disponibil, sau returnarea contravalorii acestuia.

In cazul in care produsele expediate prezinta deteriorari fizice sau nu sunt conforme cu specificatiile prezentate, acestea vor fi inlocuite de SC MPD SERVICES SRL cu alte produse similare. Doar in aceste cazuri clientul poate solicita inlocuirea produselor sau returnarea contravalorii acestora. In cazul in care SC MPD SERVICES SRL nu poate inlocui produsele, va proceda la restituirea catre client a contravalorii produselor. Costurile de transport pentru produsele neconforme trimise retur in vederea inlocuirii vor fi suportate de catre SC MPD SERVICES SRL. 

 

Promotii

Reimprospatam oferta in mod constant astfel ca tu sa poti alege produsele potrivite .

Livram prin curierat rapid sau preferential, prin posta.

Meniu

Home Cautare Catalog Brand-uri Promo Despre Noi NOU Cosul meu